7.5.2014

BLOGITAUON AIKANA OLEN...

… iltanukutusten aikana bloggaamisen sijaan katsonut Yle Areenasta kotimaista draamaa, Rajan (myötähäpeää herättävä, aika huono, mutta osasin odottaa kun en kauheasti ole siitä Riikka Pulkkisesta perustanut ennenkään) ja Toisen Kanssa (Krista Kosonen oli ihana ja Mikko Nousiainen söpö, tosin synnytys täysin epäuskottavan nopea ja Kosonen ärsyttävän hehkeä tekoraskaana). Miehen kanssa on vietetty laatuaikaa katsomalla True Detective (Matthew McConaghey osaakin näytellä!), Californicationia (alkaa olla jo nähty) ja Fargoa (annan mahdollisuuden).

… lihonut 10 kiloa. Tietenkin yhden koulukunnan mukaan raskauskiloa ei voi laskea lihomiseksi per se, joten arvioisin että lapsiveden määrä, pikkuvelisikiön sekä muiden tykötarpeiden määrä on lisääntynyt neljän kilon verran ja kuusi kiloa on ihan "kahden edestä syömistä". Saattaa kyllä olla puoli kiloa lihastakin, koska olen jaksanut tunnollisesti urheilla 4 tuntia viikossa ja vielä saanut treeniin lisätehoja (muutenkin kuin kasvattamalla sitä kehon luonnollista vastusta, eh eh).

… keksinyt kyllä bloggaamisen korvaavaa tekemistä netissä muutenkin, kuten arvaillut maailman valtioita, lukenut vauvafoorumien provosoivia viestejä (henk. koht suosikkini on keskustelu Tomi Björckistä) sekä löytänyt uusia blogeja (pettämispäiväkirja!) ja spämmännyt vanhojen tuttujen kommenttibokseja. Eli jokakeväinen pääsykokeisiinlukurituaali on kärsinyt kyllä ihan entiseen tapaan sijaistoiminnoista ilman omaa blogiakin.

… yrittänyt yhteistyössä muun perheen kanssa rikkoa sairastelun Suomen ennätystä kahdella oksennustaudilla, parilla kurkunpäätulehduksella sekä talviolympialaisista asti jatkuneella ihmeellisellä räkätaudilla. Henkilökohtaisesti olisin valmis antamaan luovutusvoiton tässä kisassa, mutta niin vaan viime yökin valvottiin yskivän esikoisen kanssa.

… ehtinyt käymään ruotsinlaivalla, Lapsimessuilla (kiitos Leluteekki! Siellä oli yllättävän kivaa!), yhdessä tentissä, töissä, parissa juhlissa (liian vähän juhlia, jos multa kysytään) ja viimeisen kerran Lasten Kaupungissa ennen kuin se meni 1,5 vuodeksi remonttiin.

… lukenut (kaikkea muuta paitsi pääsykoekirjaa). Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän olikin kevyen kivaa chic-littiä (ja positiivinen yllätys, kun en siitä tekotaiteellisesta Pulkkisesta yleensä niin perusta) ja Taivaslaulu hyvä, mutta kirjallisesti raskaslukuinen, ei niinkään aiheensa vaan (vähän tekotaiteellisen) tyylinsä puolesta.

… vaihtanut vaippoja, kasvattanut univelkaa, kiertänyt rantoja koirien kanssa, riidellyt miehen kanssa, tehnyt elämäni ensimmäistä kertaa pinaattilettuja huikealla menestysellä sekä elänyt arkea ilman suurempia käännekohtia. En ole oppinut puhumaan ranskaa tai palkannut mitään elämäntapavalmentajaa, mutta vähintäänkin fyysistä kasvua on tapahtunut.

… ikävöinyt bloggaamista ja ennen kaikkea vuorovaikutusta mainioiden lukijoiden kanssa. Siispä mahtavaa että olette löytäneet tänne, tervetuloa!

10 kommenttia:

 1. Hei mäkin oon ihan vauva av -koukussa. Lätkytän sitä usein ennen nukahtamista ja just tää loskatsuuhun-keskustelu oli niin viihdyttävä! Pulkkis-keskustelukin oli viihdyttävä, kunnes se poistettiin, kun sinne ilmestyi sen ”täti” puolustamaan sitä. Vauvan av:ssa on parasta, kun siellä oikeastaan mikään ei välttämättä ole totta, mutta samalla siellä paljastetaan kipeämpiä totuuksia kuin ehkä missään muualla. Mä oon itse esim kirjoittanut sinne säikeeseen ”paskin seksikokemuksesi” tjsp.

  Jee kun oot bäk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se "paskat seksikokemukset" on ihan huippu! Pitäis nyt vaan arvata mikä niistä on sun! :D Onko sitä peukutettu paljon?
   Joo Pulkkis-keskustelua seurasin luonnollisesti, mutta itsellä on henkinen kynnys osallistua siihen tomaattien heittoon - ettei muutu ihan wt-yh-av-mammaksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin - siis terveiset sinne toisen blogin puolelle, mihin kommentoin säälittävän heikosti!

   Poista
 3. Kolmas kerta toden sanoo tässä kommentoinnissa.
  JEEEE, olet back! Blogimaailma on taas astetta värikkäämpi ansiostasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan - tuntuu ettei kauheasti uutta annettavaa mutta tarvitsin taas ajanvietettä, kävi tylsäksi tämä arki :D.

   Poista
 4. Unohtu kommentoida silloin mun puolella kun sarjoista juteltiin.... Mutta oletko katsonut Orange is the New Black-sarjaa? Ihan tykki, tykkäisit aivan varmasti! Se on Netflixin oma tuotanto eli vaatii Netflixin jotta sen näkee mutta on kyllä oikeasti sen arvoinen että kannattaa. Nyt vielä ehtisi tykittää ykköskauden, kakkoskausi kun ilmestyy kesäkuun alussa.
  Mulla ei ole tällä hetkellä mitään sarjamaratonia menossa (paitsi Modern Family yövuoroissa) ja onkin vähän outoa kun iltaisin ei "ole mitään tekemistä". Game of Thronesin alkamisen unohdin kokonaan ja True Blood on jotenkin jo ihan pläääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikki sitä kehuu - oikeasti olen kiukkuinen miehelle kun se alkoi sitä Fargoa näyttää, sillä en tarvitsisi yhtään enempää valvottavia tekijöitä tähän kuvioon (missä oikeasti olisi hyvä edes avata pääsykoekirja…). Meillä toki on Netflix jotta lapset saavat syövyttää aivonsa Doralla ja Pocoyolla, joten sinänsä mä voisin leikkiä kesällä äitiyslomalaista ja katsoa sen OITNB:n. (Meillä kiellettiin töissä kaikki huvitukset, hitto vie, eikä voi enää ohjelmiakaan katsoa. Prkl).

   Poista
 5. Orange us the New Black oli muuten minunkin mielestä aivan mahtava :) Kannatan katsomista jos ei ole aiemmin katsonut! Meillä on myös sarja-sairasteltu ja Netflix ollut ylettömässä käytössä... Katsoin River-sarjan (kauhuhkoa), Alphas-sarjan (mun makuun liian tylsää, katsoin kuitenkin...), Drop dead Divan uudet jaksot (siis vaan tykkään! Täyshömppää), From Dusk till Dawn- Netflixin alkuperäistuotantoa tämäkin (vampyyrejä, kauhua, vähän yli meni jotkut jutut, mutta toisaalta Richie-hahmo kyllä pelasti aikalailla) jnejne.

  Kiva kun oot takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan innostunut noista kauhusarjoista, vaikka Walking Dead on empiirisen Facebook-otannan perusteella aika monen ystävän suursuosikki. Vähän kaipaan tosi huonoa realityä, kuten Rock of Love missä etsittiin Brett Andersonille morsianta ja Teen Momia, joka kai pyörii mutta niin etten ikinä ehdi sitä katsoa.

   Poista

i Digame !