19.5.2014

ELÄMÄN PIENET ILOT

- Täydellinen uintiretki täysin tyhjään uimahalliin, missä saatiin sekoboltsien kanssa valloittaa kaikki kolme lastenallasta itsellemme. Jopa se luupäisempi yksilö totteli kun oli niin tohkeissaan, oma rooli oli lähinnä lillua kloorivedessä anti-Baywatch-olemuksessa ja vahtia että päät pysyy pinnalla - ja ne pysyy, kunhan pojilla on kellukkeita tasaisesti pitkin vartaloa. Reipas äiti palkitaan molempien lasten yhtäaikaisilla päiväunilla.

- Sain kirpputorilta kohtuuhintaisena Stokken New Born-setin Tripp Trappiin. Huraa. Enää puuttuu itkuhälyttimet, kerrossänky isoilta pojilta ja muutama muu pikkujuttu, mutta…

- … enää 8 työvuoroa jäljellä ja voin omistautua täysin kotiäitiyden kolmannelle kierrokselle. Kahden viikon päästä olen jo vapautunut viimeisestä työvuorostani (paitsi kuitenkin teen varmaan sunnuntaitöitä, mutta niitä ei lasketa, edes Kelassa).

- Melkein täydellinen ateria, vuoden ensimmäiset varhaisperunat ja lämminsavulohta. Vain kuopuksen 45 minuutin itkuhuutoraivarit pöydästä kiellettyjen pikkuautojen takia hieman häiritsi kulinaristista elämystä… äänentason perusteella koko korttelissa.

- Ja mulla on nimipäivät! Missä kaikki lahjat on?? Yllätysjuhlat? Edes joku suomenruotsalainen leivos?

- Se superlahjakas 4-vuotias alkaa hallita pyörällä ajon. Ilman apupyöriä! (Äitinsä toki oppi jo pari kuukautta ennen kuin täytti kolme, mutta kuka näitä nyt laskee).

- 4-vuotiaasta puheen ollen, juhlat on juhlittu ja onneksi seuraavat on vasta vuoden päästä. Huomenna ehkä olen toipunut siihen kuntoon että kykenen postaamaan aiheesta teemalla "itku pitkästä ilosta" ja vastaamaan kommentteihin.

Muoks. Ja ainiin, Kaspar Hauseriin tuli jotain lisänäytöksiä Kansallisteatteriin joten pääsen tammikuussa korkeakulttuuritreffeille miehen kanssa!

8 kommenttia:

 1. Hyviä juttuja! Ja hyvää nimipäivää :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun uskaltaisinkin ottaa apparit pois meidän 5veeltä :D mutta se on äiti joka ei uskalla ja koittaa hallita hermojaan :) meidän poikien vakiolause jota ne toistelee (siis mun vakiolause, matkivat...) "Varo vaan, kohta on kallo halki!" ...apuaaah.... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yllättynyt kuinka lähipiirissä on niitä jotka on lähteneet liikkeelle ilman apupyöriä jo 3-vuotiaana ja niitä, jotka vielä ennen koulun alkua huristelevat apupyörien avulla - toisaalta sitä variaatiotahan on joka jutussa. Meillä potkupyörä on auttanut tasapainon hahmottamisessa, mutta uusi pyörä on aika iso (16") joten lähtö ja pysäytys tuottaa vielä ongelmia. Kypärät (ja polvi- ja rannesuojat) kunniaan!

   Poista
 3. Totta, hyvää nimipäivää! (Mullakin on, kröhöm. Ostin itselleni ja lapsille jäätelöt. Mies loukkaantui kun se oli unohdettu. Juoksin ostamaan sille kaupasta suklaata, se ei tykkää jäätelöstä. Miksi tää ei tunnu ihan kauhean juhlavalta?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, vähän myöhässä!
   (Vähän samanlainen antikliimaksi, kävin hakemassa itse jäätelöt ja kauppasekoilu ketutti niin paljon että sain hermeettisen itkuraivarin kotona. Jep…).

   Poista

i Digame !