5.6.2014

KOSKA SE LOMA ALKAA?


Blogi meinaa jäädä pelkäksi lyhytikäiseksi pop up-blogiksi, kun kiireinen äitiyslomalainen ei ehdi istua koneella - oikeastaan oman blogin osalta en pode mitään morkkista, pois se minusta, mutta kommentteihin olisi kiva ehtiä vastaamaan ja käydä keskustelemassa muiden blogeissa. Olen kuitenkin onnistunut olemaan liikkeellä lasten kanssa aamusta iltaan - neuvoloita, rantaretkiä, liikuntaa, shoppailua, vieraita ja vierailuja.


Kun pojat nukahtavat noin puoli kymmeneltä katsotaan sarjoja ja elokuvia miehen kanssa ja mennään ihan liian myöhään nukkumaan ottaen huomioon että Pampulan päivät alkavat siinä aamukuuden aikoihin (onko näille vähäunisille lapsille jotain täsmähoitoa - en nyt puhu mistään narkolepsiapiikistä mutta miten 2-vuotias voi pärjätä 10 tunnin kokonaisunilla!?). Ja sitten se on taas menoa. Ensi viikko vaikuttaa vähintään yhtä jännittävältä, etenkin kun olen unohtanut merkata puolet sovituista menoista kalenteriin, että arvaillen mennään treffeiltä toisille.


Kaiken touhun ja tohinan keskellä koko loman perimmäinen syy on unohtunut, potkuja ei ehdi kuulostella kuin illalla (kaksi sekuntia ennen kuin sammun) eikä mitään käytännön järjestelyjä ehdi tehdä (paitsi ostaa kotiutumisvaatteet kokoa 56, nyyh). Toisaalta kyytiläinen saanee nauttia kesäkokemuksia jäätelön, valon ja melun muodossa ja mä olen koko ajan absurdin onnellinen - ihana kesäloma, mahtavat lapset, lottovoittoa vaille täydellistä elämää, mitäs tässä. Heinäkuussa ehtii sitten keskittyä siihen makoiluun, ehkä nyt kannattaakin ahmia elämyksiä. Kun vielä voi.


6 kommenttia:

 1. Tämä kesä tuntuu olevan nyt yhdellä jos toisellakin bloggaajalla. Toisaalta aika kiva. En "ehdi" lukea joka ilta blogeja (eli nysvään siellä sohvalla) ja tuntuu että harvemmin kun lukee, niin enemmän saan irti siitä tekstistä. Ja olipa kivat kuulumiset! Kuvat puhuvat puolestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli suuret päivityssuunnitelmat, mutta tässä on taas ollut kaikkea mahdollista muuta - niitä töitäkin (ja juhannukseksi myös). Mutta lohdullistahan on se, että kukaan ei ehdi näitä nyt lukeakaan, että ei kauheasti kirjoituspaineita :D.

   Poista
 2. "Sama" meininki! Ja illan leffat, just hyvä! Paitsi aamulla :). Mukavaa kesää ja koko 56, eih :)))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aamuisin on vähän harmittanut - O:n kerho on loppu ja kumpikaan ei oikein perusta päiväunista, että päivien koomailuajatkin on ohi. Mutta onhan se sen arvoista.

   Poista
 3. meilläkin 2vuotias joka herää klo 6..(joskus jopa 5.30..)nukkuuu minimaalisia päiväunia ja äiti joka käy ihan liian myöhään nukkumaan..

  VastaaPoista
 4. Siis mistä tällaisia hybridilapsia tulee?? Miten mä en pärjää noin vähillä unilla… Otan osaa! Aamuvirkun äidin kohtalo on kova!

  VastaaPoista

i Digame !