12.6.2014

LOPPUKESÄN SUUNNITELMA

On tietenkin se, ettei tehdä mitään suunnitelmia! Paitsi yksi Turun reissu nyt on varattu, koska Muumimaailma ja Jokke Jokijuna, mutta muuten luultavasti tämäkin kesäkaupunki tarjoaa meille tekemistä. Ja tietty en halua ottaa riskiä että kuopuksesta tulisi esimerkiksi kuopiolainen, joten parempi pysyä Kätilöopiston välittömässä läheisyydessä heinäkuussa.

Mutta eilinen oli kyllä täydellinen kesäpäivä - se muisto on lämmittänyt tänään kun on satanut ja lapset ovat olleet raivohulluja rabies-potilaita. Aamulla lähdettiin ex tempore Kallioon, missä sijaitsee kaksi suosikki leikkipuistoa, Linja ja Brahe. Molemmissa ehdittiin kiipeillä, kahlata, juosta ja riehua - välissä sain käydä ystävien kanssa lapsettomalla lounaalla (olkootkin että Soul Kitchenin ruoka oli onnetonta ja palvelu vielä onnettomampaa). Taikinanaama kirjoitti keskiluokkaisesta onnesta, ja sitä eilinen oli kyllä parhaimmillaan - auringonpaistetta, lasten riemua joka tarttui, katkenneita keskusteluita joista kuitenkin sai aikuisenergiaa. Rytmit on ihan miten sattuu, kun rutiininatsimutsi löysää kesän kunniaksi ja ruoaksi oli ravintoympyrän mukaisesti nakkeja ja ranskalaisia (saako yhtään hyvä äiti-pisteitä kun alkuperäinen menyy sentään oli tuoretta parsaa ja bearnaise-kastiketta sekä lohta?). Onnelliset, kesän väsyttämät pojat nukkuivat päikkärit banaanit kädessä rattaissa kotimatkalla, söin salaa jäätelön, ja illalla jahdattiin vielä kotipihalla saippuakuplia. Ällöttävän ihanaa arkea!

Että kyllä kelpaa.

9 kommenttia:

 1. No niin, hyvät suunnitelmat on! Etenkin suunnitelmattomuus! Siellä Kalliossa on kyllä kovin kivoja puistoja, ja sinne voi tehdä treffejä sellaistenkin tyyppien kanssa, jotka jostain syystä ei (enää) asu Herttoniemessä.

  Ja ai kaamee, enhän ole edes ajatellut lapsen syntymäkunnan vaikutusta o_0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäisin pyörii siellä teidänkin puolella (onko siellä allas?) mutta kun se on niin hiton huonosti aidattu, ja ton yhden hullun kanssa on pakko olla aidat. Korkeat ja aukottomat sellaiset.
   Ja joo, ihan kamalaahan tämä tällainen taktikointi on, mutta kyllä se pahalta näyttää jos passissa lukee vaikka "porilainen" - tai noh, ei ne sitä ihan noin brutaalisti taida kirjoittaa.

   Poista
  2. Ei se itse fyysinen syntymäkunta kyl siihen passiin tule. ;) ainakaan itsellä ei ole. :)

   Poista
  3. Mulla ainakaan ei lue passissa se fyysinen syntymä kaupunki, vaan se missä olen oikeasti asunut. :)

   Poista
  4. Kiitos, heti helpotti, nyt voidaan varata pari reissua heinäkuulle! :)

   Poista
 2. Äänestän ehdottomasti suunnittelemattomuudelle!!!
  Rentoutusta parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, äänesi lasketaan! :) Rentoutusta sinnekin.

   Poista
 3. Arvaan, että Turun-päivä on jo suunnittelematta suunniteltu täyteen, mutta vinkkaa toki jos kaipaatte hetken tyyssijaa esim. vessan ja pihan merkeissä. (Jos oikein kauniisti pyydät, pääsette ehkä sisällekin ;))

  Mutta tuohon syntymäkuntaan: sillä nimenomaan ei voi taktikoida. Syntymäpaikaksi passiin merkitään äidin kotikunta, vaikka lapsi syntyisi missä Forssassa tahansa. Valheita siis painavat virallisiin dokumentteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, mulla oli tästä kauhee paniikki, suunnilleen jo valmistauduin kotisynnytykseen etten vaan joudu Jorviin. Mikä helpotus! :D

   Poista

i Digame !