31.7.2014

LASKETTU AIKA

Tänään olisi ollut se maaginen päivä, jota aika moni odottaja tuijottaa - paitsi tällainen kärsimätön, vähän ennen deadlinea käynnistyneillä synnytyksillä hemmoteltu hermoilija, jonka yläpää yleensä kypsyy ennen alapäätä. Niinpä se mainostamani zen loppui tuossa reilu viikko sitten, kun kalenterissa koittivat ne päivät joihin olin omalla, varsin kyseenalaisella logiikallani synnytystä kuvitellut.

Koska molemmat isoveljet ovat syntyneet maanantaina, pidin maanantaita 21.7. ihan potentiaalisena syntymäpäivänä, olisihan silloin jo 38+4, jos helle olisi edesauttanut kuopuksen kypsymistä. Sen lisäksi alkoi miehen aamuvuoroviikko, johon olin jo lupaillut isyyslomaa (joo joo, ihan älytöntä, tiedän). Ei syntynyt.
Seuraavaksi aloin tuijottaa keskiviikkoa 23.7., neuvolapäivä! Nimittäin kumpikin isoveljistä oli syntynyt samaan aikaan, kun mun olisi pitänyt olla neuvolassa raskaudenseurannassa. Tätä neuvolakäyntiä sopiessa naureskelin, että terveydenhoitaja saa ylimääräisen kahvitauon koska minä synnytän. En synnyttänyt.
Sitten tuli torstai, 39+0. Tämä oli mun vahvin veikkaus, koska esikoinen syntyi 39+2 ja keskimmäinen 39+1 - tottakai kolmas syntyisi 39+0! Juu ei.
Ja sitten perjantai, 39+1. Niin kuin Pampula. Ei.
Ja lauantai, 39+2. Niin kuin Omppu. Ei.
Sunnuntaina 39+3 olin ennätyksellisen raskaana, ja siltä muuten tuntuikin. Oli 27.7., jota kaikki lehtien kesähoroskoopit lupailivat mullistavaksi päivämääräksi meille vaakatytöille. Olin siis satavarma, että ehkä se vauvan logiikka olikin 39+3 ja tämä maaginen, astrologinen päivä, jolloin planeetat kohtaisivat.  Sen lisäksi minä ja Pampula ollaan synnytty kuun 27. päivä. Pakkohan sen on silloin syntyä!
No ei.

Mutta joku logiikka sentään toteutui, kun 39+4 syntyi kolmas maanantaikappale. Juuri oikeana päivänä, oikea tyyppi.

10 kommenttia:

 1. Juhuu! Onneksi olkoon! Tervetuloa oikealle tyypille! Ehti mokoma kuitenkin syntyä meidän loman aikana. Mutta koska sä olet jo blogin ääressä, niin oletan, että kaikki on kutakuinkin kohdallaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kohdallaan! Ja mun puolesta olis voinut ehtiä jo vähän aiemmin maailmaan, mutta en valita - nyt kun on viikko menty näin niin tuntuu jo että liian nopeasti kuluu tämä vauva-aika.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pettämätön logiikka ja varma tapa saada itselleen hermoromahdus :)

   Poista
 3. Jännä muuten.. meillä on Eikka ja Onska syntyneet molemmat torstaina! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten kun tulee kolmas alat joka torstai täysiaikaisuuden jälkeen odottaa synnytystä! Voin luvata!

   Poista
 4. Lämpöiset onnittelut - nuuskuttelua ja ihmettelyä.

  VastaaPoista
 5. Meidän kolmonen rikkoi myös hienon numerologisen kaavan, jota esikoinen ja keskimmäinen olivat kehittelleet. Molemmat ovat nimittäin syntyneet kuun 7.päivä (eri kuukausina) ja tismalleen samaan kellonaikaan 03:03!!! Mutta tämä kolkki päätti syntyä päivänä, jossa ei ole yhtään seiskaa, eikä syntymäajassakaan yhtään kolmosta. Tuotiin me se silti kotiin.

  -murphy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettette kuitenkaan jättäneet laitokselle, vaikka kehtasi poiketa kaavasta. Kolmosilla on ehkä ihan oma logiikkansa. Tässä vaiheessa tietty pääasia että syntyi eikä jäänyt mahaan, se vasta olisi...

   Poista

i Digame !