9.9.2014

MAINOSTAUKO!

Vaikka kaikki lukevatkin Leluteekkiä ja ovat varmasti kuulleet lasten (ja aikuistenkin!) filosofiakahviloista, niin haluaisin vielä muistuttaa: Jos lapsenne ei ole muskarissa osoittanut erityistä lahjakkuutta rytmimunan ja marakassien soitossa (tai vaikka olisikin) eikä satubaletissa pääse aikuinen vauhtiin, niin hyviä kysymyksiä löytyy joka lapselta - ja nyt on tilaisuus pohtia syntyjä syviä muiden vanhempien ja ennen kaikkea muiden pikku ajattelijoiden kanssa.


Emilia, filosofia-alan ammattilainen, on kutsunut meidätkin kokeilemaan ja aiomme ehdottomasti mennä Kulosaareen keskustelemaan, silläkin uhalla että Omppu keksii kysellä jotain äidin kannalta noloa. Ens maanantaihin asti kahviloihin ilmoittautuminen on tarjouksessa!

Ja mun laadukasta seuraa on tarjolla sunnuntaina maailmanparantamisen muodossa, sillä Saarankin mainostama Kävele naiselle ammatti-tapahtuma starttaa 27 eri paikkakunnalla. Jos ei hyväntekeväisyyden ja hyötyliikunnan yhdistelmä inspiroi niin lahjoittaa voi ilman liikuntaakin!

                               

Toivottavasti nähdään joko Töölönlahdella tai Kulosaaressa kahvikupposen äärellä! Mut tunnistaa kuuden kilon silmäpusseista ja kuuden kilon rintarepusta.

2 kommenttia:

  1. Hei miten kivaa, me nähdään ja lounastellaan (ounastelen, että pääset syömäänkin?) sunnuntaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä pystynkö paljoa tällä kurkulla syömään, mutta nähdään huomenna! :)

      Poista

i Digame !