26.11.2014

JOULU TULI STADIIN

Vaikka sunnuntaina oli jo se hetkeksi hurmannut lumi ehtinyt sulaa pois, talvi saapui kuitenkin, perinteisen pukkiparaatin muodossa. Me ja noin 40 000 muuta helsinkiläistä tahdottiin todistaa Aleksanterinkadun a.k.a virallisen joulukadun avajaisia, kun kello 16 sytytettiin valot ja kulkue lähti kiertämään. Jätettiin poikatrion kanssa suosiolla Lauri Tähkät ja muut "jouluisat" ohjelmanumerot väliin ja mentiin jo hyvissä ajoin Aleksille väijymään hyviä paikkoja. Muuten hyvä idea, mutta 4- ja 2-vuotiaiden kärsivällisyys sekä äidin usko alkoivat loppua, kun oltiin hytisty puolisen tuntia ja ainoa, mitä oltiin nähty oli venäläisturistit jotka yrittivät viedä meidän paikat. Lopulta kuitenkin odotus palkittiin, kun suoraan poikien nenän edestä marssi Myyrä, lumiukkoja, hevosia, koiria, tonttu- ja enkelilapsia, paloautoja monelta vuosikymmeneltä, poliiseja ja tietysti Joulupukki - josta ei ole yhtään kuvaa, koska siihen saakka hyvin rattaissa tuhissut Nipsu heräsi juuri sopivasti pukin pysähtyessä meidän kohdalle moneksi minuutiksi. Vaikka oli väenpaljoudessa vähän stressaavaa, niin päälle vielä kuumat kaakaot kermavaahdolla Stockalla ja kaikilla oli hyvä, jouluinen mieli.

4 kommenttia:

 1. Voi herranjestas miten paljon parempia sun kuvat on! Laitan omani silti kans eetteriin. Sitäpaitis, mä sentään sain salaa toisen bloggaajankin kuvaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää on järkkärillä, lähdin riskillä kiinteän putken kanssa liikkeelle ja hyvin kävi, onneksi. :) Ja sulla tosiaan on siellä oikeita bongauksia!

   Poista
 2. Onpas upeita kuvia! Me ollaan oltu joulukadun avauksessa vain kerran, mutta siitä jäi lapsille tosi kivat muistot - eikä edes otettu kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meno näyttää kuvissa suorastaan idylliseltä verrattuna siihen, että todellisuudessa tilanteeseen liittyi paljon lahjontaa ja kiristystä ja huutoa :D.

   Poista

i Digame !