14.3.2015

INSTAVIIKKO

Vähän ollut sellainen rankempi viikko taas. Elämää on jaksanut päivittää vaan Instagramiin ja sielläkin se näyttää filttereiden ansiosta vähän pirteämmältä kuin mitä todellisuudessa on. Yövuoron jälkeen huomenna suunta otetaan kohti Ikeaa, lapset lapsiparkkiin ja haetaan patja, pinnasängyn varaosat ja aloitetaan tyly unikoulu kahdelle pienimmälle. Tai Nipsulle tuskin kovin tyly, mutta joku roti näihin öihin on saatava. Aurinkokuninkaalla on pahemman luokan eroahdistus päällä, joka kerta, eli kolmesti, tällä viikolla kun olen vienyt hänen ylhäisyytensä kuntosalin lapsiparkkiin on vartin lämmittelyn jälkeen mut haettu jumpasta pois ja käsketty viedä kirkuva vauva kotiin. Aion kuitenkin sitkeästi yrittää, koska se tunti omaa aikaa hikoillen on juuri se, mikä antaa energiaa silloin kun meinaa huumori, usko ja kärsivällisyys loppua. Ylähampaat, uhmaikä, yövuoro ja sitten se yksi lipsahdus, kun teatterin jälkeen erehdyin Coronaan toastille ja lonkerolle, siitä on kärsitty koko viikko. No mutta ilon kautta, aurinkoa on nähty ja siitä on nautittu rannalla, pojat ovat rikkoneet jäitä ja tänään päästiin Pampulan kanssa viettämään laatuaikaa Filosofiakahvilaan. Sen jälkeen söin elämäni ensimmäisen cronutin.


8 kommenttia:

 1. Moi löysin blogiisi :) ihanaa teilläkin laumassa yksi nakkipartiolainen :) meillä kaksi. Jään lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on viralliste kaksi, mutta pitkäkarvainen "kääpiö" muutti anoppilaan menetettyään mielenterveyden lapsiperhearjessa. Tervetuloa mukaan :).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sinne kans sata sellaista!
   (Lapset nukkuukin ne mitalit kaulassa. Tai yritän napsia ne öisin pois, mutta voi elämä ovat iso juttu pojille. Nipsukin haluaisi jo oman :D ).

   Poista

 3. Kuulostaa suunnitelmalta!
  Unikoulu on just omiaan tilanteeseenne ja kuulostat päättäväiseltä. Voimia!


  http://keskenon.blogspot.fi/2014/04/unikoulusta.html?m=1
  Olen kirjoittanut blogiin aikanaan "artikkelin" unikoulusta..jos on yhtään avuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki apu otetaan vastaan!
   Itse asiassa tässä on tapahtunut huikeaa edistystä, kun keskimmäinen on nukkunut KAKSI YÖTÄ PUTKEEN heräämättä, ja samaan syssyyn jätettiin yövaippa pois. Huraa, huraa, huraa!

   Poista

i Digame !