22.3.2015

TAIKAMATTO


Lapset eivät aina pidä ilmeisistä asioista. Niin kuin esimerkiksi niistä automatoista, joita meille on hankittu kaksin kappalein. Kolmen vuoden aikana en ole kertaakaan nähnyt tyyppien innostuvan valmiiksi piirretystä kartasta ja teistä ja parkkipaikoista, vaan ne kapinalliset ajelevat ympäriinsä pikkuautoillaan. Samalla tavalla ne tykkäävät enemmän tyhjistä pahvilaatikoista kuin Ikean teltoista.

Mä toin Tampereelta mukanani maton, joka oli tilaustyönä tehty pienille pojille. Tällainen itse tehty "automatto" löytyi jo mun äidin luota tyylikkään mustavalkoisena, ja vaikka mä ensin vähän jännitin että millainen vaikutelma tulee maastokuvioisista kuteista niin mun huipputaitava, ihana, kaikki kummivelvolisuutensa tuhat kertaa ylittänyt kummitäti oli loihtinut meille huomattavasti enemmän äidin silmää miellyttävämmän lattialoimen kuin ne vanhat automatot. Kahden jo vähän isomman pojan äitinä kummitäti kyllä tietää, että kaistoja tarvitaan kilparadoiksi ja jotain nopeusesteitä, ja vauva rakastaa hapsuja. Vaikka yleensä en mitään sisustusjuttuja harrasta, saati että niistä bloggaisin, niin ajattelin esitellä tämän maton - sehän on jo vähän niin kuin perheenjäsen.

Kuvat otti muuten lahjakas herra Huumetukka, joka kiltisti photoshoppasi vauvan otsassa olevan parin sentin naarmunkin pois. Suosittelen lämpimästi myös lapsikuvauksiin, hän ei ole vain stadionkeikkojen kuvaaja! 

2 kommenttia:

  1. Mainioita kuvia, niistä suorastaan voi aistia lasten leikin ilon. Kyllä lapset tietää! Ja pakko sanoa, että teidän vauvan posket on niiin <3 <3 <3 Toivottavasti pusuttelet häntä mahdollisimman usein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa kyllä kieltäytyivät ajamasta kaistoilla, pikku kapinalliset. Ja kyllä, poskia pusutellaan, vähän liikaakin kun muiden pusut ei meinaa kelvata.

      Poista

i Digame !