28.5.2015

10

Meillä asuu täyden kympin tyyppi. Hän on kuluneen kuukauden aikana oppinut taputtamaan, pudistamaan päätään kun jotain kielletään sekä huutamaan entistä kovempaa. Hän on selvinnyt kuntosalin lapsiparkissa sen yhden kerran, kun olen hänet uskaltanut sinne jättää. Kotona hän konttaa vaativasti perässäni joka paikkaan ja huutaa oven takana niin kauan kunnes se aukeaa - hyvästi, vessarauha! Hän työntelee tuolia ja ottaa sen avulla haparoivia askeleita, mutta on yleensä mieluummin kannettavana kuin urheilisi itse.


Hän on yhä todellinen on/off-mies, joka joko hymyilee aurinkoisesti tai raivoitkee naama punaisena. Välimuotoja ei juuri ole. Vaikka unikoululle olisi todellista tarvetta, sitä ei uskalleta toteuttaa koska koko kortteli valvoisi sen seurauksella. Väsähtäessään hän lysähtää dramaattisesti lattialle ja makaa naama kiinni maassa niin kauan kunnes joku tulee ja nostaa, ja mielellään tarjoa lohduksi hieman rintamaitoa. Hänellä on hyvä huumorintaju, hänellä on omia leikkejä veljien kanssa, hän nauraa myös mummin vitseille. Paitsi silloin jos harmittaa, siitä on huumori kaukana.


Hän on täyttä tavaraa 11 kiloa ja 76 senttiä. Hän syö hiekkaa, nauttii keinumisesta, ei enää tykkää sukeltaa, on todella taitava uimaan selkää pelastusliivit päällä. Hän on raju ja rakastavainen, suurien tunteiden tulkki, Hän on yhä vaan aivan omaa luokkaansa.


10 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen pieni mielensäpahoittaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! :D Voiko tollaiseen ees hermostua... (no okei, voi kyllä).

   Poista
 2. Tämä täyden 10 aurinkokuningas kyllä täydentää teidän poikatrion täydellisesti :D!

  VastaaPoista
 3. Onnea Nipa!
  Piti tuohon nimiasiaan kommentoida, että kyllä mä uskoisin nimen vakiintuvan ja yleistyvän. Meidän Impulan molemmissa päiväkotiryhmissä (toinen siis 2012-13, toinen nyt) on ollut Nipan kaima, ja eikös parilla julkimolla (tai "julkimolla") oo myös nyt tuon ikäinen, suunnilleen Nipan kanssa samanikäinen poika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon kuullut tätä nimeä parilla semijulkkiksen lapsella (en kyllä muista keillä, mutta en muista mitään muutakaan). Kunhan ei vaan Anssi Kela tee sen nimistä biisiä niin kaikki on okei.

   Poista

i Digame !