13.5.2015

HYVÄÄ HANAMIA JA HERKKUJA
Roihuvuoren kirsikkapuisto on meiltä erittäin kätevän, lapsiystävällisen pyöräilymatkan päässä. Vaikka ollaan asuttu alueella viisi vuotta, päästiin me ekaa kertaa katsomaan kukkivia kirsikkapuita vasta, öhm, maanantaina. Kaunista oli, vaikka olinkin viiden vuoden aikana ehtinyt kuvitella paikan hieman prameammaksi. Helatorstaina paikan päällä vietetään japanilaisittain hanami-juhlaa, joten jos ei ole pyhäpäivänä parempaa tekemistä niin menkää nauttimaan eksoottisesta tunnelmasta ja kevään kauneudesta! Ja lauantaina ravintolapäivänä kannattaa ehdottomasti ruokkia myös sielua, nimittäin Leluteekin Emilia järjestää lasten filosofiakahvilan ravintolapäivän hengessä! Sinne mekin mentäisiin, jollei samaan aikaan juhlittaisi erään nimeltä mainitsemattoman viisivuotiaan syntymäpäiviä Jake ja Merirosvot-teemalla...

6 kommenttia:

 1. Harmillisen hitaasti nuo kirsikkapuut kasvavat. Tuo tulee olemaan varmasti huikea paikka 5-10 vuoden kuluttua. Silti käymme nytkin sitkeästi joka vuosi tuolla piknikillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapseen tekivät vaikutuksen, onneksi ei ole niin kriittinen kuin äitinsä! :D Mutta idea jo pelkästään on ihana, ja paikan ympärille rakennetut tapahtumat.

   Poista
 2. Mukavia juhlia! Meillä on vähän rinsessamaisempi kattaus :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me otettiin harjoituskierros kaverien luona tänäaamuna ja huh huh, hikee pukkaa! :D

   Poista
 3. Suloisia kuvia! <3 Täältä metsän perältä on Roihuvuoreen turhan pitkä matka :/ Täytyy vaan sinnikkäästi jatkaa oman kirsikkapuu-käppänän tuijottelua, josko sekin jossain vaiheessa innostuisi kukkimaan... Vai liekö kuollut pystyyn. mukavaa helatorstaita ja upeita juhlia! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kirsikkapuuhan on parempaa kuin sata puuta puistossa! :)
   Hyvää helatorstain päätöstä sinnekin!

   Poista

i Digame !