4.5.2015

VAUVAKASSI!

Olen tunnetusti aina vähän myöhässä hyvien vinkkieni kanssa, mutta nyt teillä on viisi päivää aikaa toimia! Me ei nimittäin varmaan olla ainoa lapsiperhe, jossa vauvanvaatteita ja tykötarpeistoa on jäänyt kaappeihin ja nurkkiin, ja ihan jokaista potkupukua ei viitsi säästää hypoteettisille lapsenlapsille.

Niinpä meiltä lähtee äitiyspakkauksen toppapuvut, pyyhkeet ja vaatteet Sortavalaan Vaakan vauvakassikeräyksen kautta! Oikeastaan on ihan oma tunnelmansa tällä kertaa pakata pientä äitiyspakkausta jollekin toiselle perheelle - toivottavasti omat suosikit pääsevät käyttöön ja tulevat tarpeeseen. Mä huomasin, että meiltä uupuu muutama tarvike kasseista ja parissa minuutissa nekin järjestyivät paikallisten äitien kirppisryhmän kautta. Jee!

Jos siis varastoista löytyy sopiva setti lähetettäväksi joko Afrikkaan tai tähän Suomen lähialueille, niin vielä on tämän viikon loppuun asti aikaa toimia. Saa lisää tilaa kaappeihin ja rutkasti hyvää mieltä.

4 kommenttia:

 1. Ai nyt ois ollut taas!
  Mä tätä vartoilin vuosi sitten, mutta sitten kävin kippaamassa vaatteet paikalliseen vastaanottokeskukseen. Ei sillä, ihan tarpeeseen ne sielläkin menivät. Tai ei ehkä menneet, jos Pia "lastenvaunu" Kaumaa on uskominen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tää tuli mullekin vähän yllättäen (voisivat hyvissä ajoin kertoa aikatauluistaan eli koska taas seuraava keräys) ja meiltäkin on tavaraa lähtenyt juuri vastaanottokeskukseen yms. Sinne menee varmaan jatkossakin, tai Kaaloon, koska helpompi omien aikataulujen kannalta.

   Poista
 2. Hieno idea! Ja ylimääräiset nurkissa pyörivät äitiyspakkauksen makuupussit kannattaa lähettää Nepaliin.

  Toimi näin:
  - ota esiin ehjällä vetoketjulla varustettu äitiyspakkauksen makuupussi
  - paketoi se postituskuntoon; löysin postista isoja postituskuoria, joihin yksi vauvamakuupussi sujahti sujuvasti
  - laita osoitteeksi ASIAKASPALAUTUS, Varuste.net / Nepal, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
  - vie paketti lähimpään postiin tai asiamiespostiin
  Kiitos avustasi - ja tätä saa mielellään jakaa!

  http://eralehti.fi/lahjoita-vanha-telttasi-tai-makuupussisi-nepaliin/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tällaisia asioita pitää ja saa tulla mainostamaan tänne! Mikähän meidän makuupussitilanne on...

   Poista

i Digame !