15.7.2015

15.7.

Tänään oli hyvä päivä!

- Pääsin aamulla bodypumppiin. Nipsu selvisi hengissä lapsiparkissa koko tunnin ajan eikä edes itkenyt. Ohjaaja kehui askelkyykkyäni oppikirjamaiseksi. Tuurijumppaaja kehräsi koko lopputunnin.

- Ehdittiin jumpan jälkeen kauppaan JA puistoruokailuun, minne olen ulkoistanut toisen lasten lämpimistä aterioista koko kesän ajaksi. Kaikki kolme tykkäsivät puurosta. Jälkiruoaksi lapset saivat satupiknikin, jonka järjestivät ihanat tädit Laajasalon kirjastosta.

- Koska ei tarvinnut pukea toppatakkia, lähdimme tapaamaan ystäviä Utopihaan. Siellä oli raparperi-jäätelösoodaa, marinoituja mansikoita smetanalla ja villiyrttipiirakkaa. Ja niitä ystäviä.

- Julkisissa kolme eri henkilöä tuli kommentoimaan meidän kokoonpanoa. Kaikkia huvitti poikien sukupuoli- ja ikäjakauma (perinteiset "no vilskettä riittää"), ja toivottivat onnea matkaan. Vaikka oikeastaan ei tunnu, että sitä onnea ihan kauheasti enää tarvitaan: On ollut tarpeeksi jo onnea siinä, että on saatu kasaan tällainen kolmikko.

- Oltuamme liikkeellä jo 8,5 tuntia törmättiin kotipihalla vielä kavereihin ja jatkettiin puistoilua ilta-auringossa. Saattoi kyllä olla virhearviointi, koska lopulta kaikki lapset itkivät.

- Pampula löysi jostain aarteen - kiven - jota kanniskeli koko päivän kädessään ympäriinsä. Sain sen luopumaan siitä kylpyyn mennessä, ja totesin että kyseessä on kuivunut koirankakka.

6 kommenttia:

 1. en kestä! :D Teillä ollut huippu päivä, jolla huippu päätös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän "paskainen" loppu, ja sain auringonpistoksen, mutta oli se yksi kesäpäivä sen arvoinen!

   Poista
 2. Buahahaa! Sulla on mahtava tapa kirjoittaa. Ihan loistava blogi. Kiitos siitä!
  - vannoutunut lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vannoutunut lukija kuulostaa tosi mahtipontiselta, kiitos siis itsellesi! :)

   Poista
 3. Ei hitto että repesin lopussa :'DD Oot vaan niin paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sitä itsensä tuntee parhaaksi kun lapsi on koko päivän keekoillut kylillä koirankakka kädessään...

   Poista

i Digame !