2.7.2015

KESÄKAHVILA UTOPIHA

Muistatteko kun fiilistelin meidän puutarhaharrastusta, kastelun ja kitkennän ansiosta saavutettua zen-olotilaa sekä maalaisidylliä melkein Helsingin keskellä? No totta kai muistatte. Nyt kaikilla on mahdollisuus nauttia tästä Kumpulan kesäkeitaasta kolmena päivänä viikossa! Tänään vietettiin kesäkahvila Utopihan avajaisia ihanan livemusiikin sekä dj:n tahdittamana, spraymaalihöyryissä, lasten rakennellessa Kalasataman veroista monttua kaivinkoneineen ja käyden "suihkussa", eli juosten sadettajan läpi tuhat kertaa.

Kahvilan hinnasto on enemmän kuin kohtuullinen, jäätee ja petit fours-lajitelma (jonka suklaatryffeli on to die for) maksoivat neljä euroa. Omia eväitäkin saa tuoda - ja koiria (en nyt tarkoita koiria syömistarkoitukseen, mutta myös koiria näkyi, kunhan eivät käy pissailemassa meikäläisen pelloille). Alue on aidattu, omenapuihin saa kiipeillä, ohjelmaa on luvassa joka viikolle ja kaiken huipuksi saatte ihailla mun mylläämää perunapeltoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep! Vaikka pitikin pitää laskua lapsista niin se kolme minuuttia kun sain istua auringossa nurmikolla, syödä herkkuja ja kuunnella laulua niin lämmitti syvältä :) .

   Poista
 2. Vaikuttaa aivan mainiolta paikalta. Menee ehdottomasti piipahduslistalle. :)

  VastaaPoista
 3. Vau. Sulta saa kivoja menovinkkejä aina. Vaikka yhtäkään en ole tosin vielä toteuttanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Mulla on vähän sama juttu, ei ole to do-lista kauheesti lyhentynyt lähiaikoina...

   Poista

i Digame !