7.9.2015

I'LL BE BACK

No moi!
Kiva kun olette (ainakin kaksi teistä!) kaipailleet.
Meille kuuluu hyvää.
Matka sujui hyvin. Varsinkin mennessä lennot ylittivät kaikki villeimmätkin fantasiani, lapset olivat kuin huumattuja ja käyttäytyivät kuin pienet enkelit, saivat kehuja kanssamatkustajilta ja itse olin hieman huolissani siitä, että pienet viidakkoapinani olivat joutuneet avaruusolentojen vaihtamiksi.
Skotlanti oli kylmä, harmaa, täynnä pizzaa, omituisesti puhuvia ihmisiä ja alkushokin (ja kahden viikon siedätyksen) jälkeen se alkoi tuntua kodilta.
Ja nyt Suomessa. Jollei lasketa univelkaa, epämääräisestä enterosta kärsivää kuopusta, kiirettä, ahnehdittuja työvuoroja ja ikävää nummille niin meille kuuluu siis hyvää.
Kuten moni muukin bloggaaja, on vaikea löytää aikaa, ja ehkä vähän inspiraatiotakin nyt blogille.
Luulen, että teen vielä paluun, mutta se on hieman työn alla. Tällä hetkellä ajatusvaiheessa.

Teitä on ikävä.


9 kommenttia:

 1. Täällä kolmas, mutta en kehdannut huudella perään, pelkäsin että se ei olisi vain imartelevaa vaan painostavaa ;-) Hienoja kuulumisia ja hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 2. Täällä kolmas, mutta en kehdannut huudella perään, pelkäsin että se ei olisi vain imartelevaa vaan painostavaa ;-) Hienoja kuulumisia ja hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea kuulumisia. :) Nyt en näköjään saa näppäimistöä laulamaan mitään sen syvällisempää, mutta täällä ollaan ja ymmärretään kaikenlaiset kiireet ja pohdinnat. Hienoja kuvia ja maisemia!

  VastaaPoista
 4. Olikohan just viimeks eilen, kun pohdin, että missä se Milla luuraa.
  Milla on nimittäin piristävä yksilö blogilukemistossani.

  Kuulostaa elämältä. Ja sehän se kuuluukin mennä blogin ohi. Vaikka ei sillä, onhan blogikin elämää.. mutta sellaista, joka saa ja voi niin halutessa olla siellä pahnan pohjimmaisena.

  Nähdään! (Taas. Täällä. Toivottavasti.)

  VastaaPoista
 5. Mulla sama. On menny varmaan kohta kaks kuukautta kun oon viimeks kirjottanu (ei sillä että edes kaksi ois kaivannu :'DD). Jotenkin ei oo aikaa, ja kun olis aikaa niin ei jaksa eikä inspaa. Eikä oo tullu muidenkaan blogeja juuri luettua (täällä oon kyllä kurkkinu koska oot huippu). Oon vähän miettiny että onko minulla enää mitään (uutta) sanottavaa. Mut hei jos et nyt hirveesti kirjottele niin viihdytä instassa edes! Ja kunhan suuntaan seuraavan kerran sinne päin niin vien sut sinne mojitolle :D Ja tänne toki tervetuloa road tripille!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa kuulla teistä ja ihania kuvia <3 Tsemppiä...tuon kaiken keskelle! Käyn täällä taas silloin tällöin kurkkimassa, josko tulisit uudelleen poikkeamaan =)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että kaikki on hyvin! Kyllä mäkin kaipailin mutten viittinyt sitten hiillostaa. :) Nyt on vähän huilimista liikkeellä, se on välillä tarpeen. Kyllä inspiraatio sitten tulee kun/jos on tullakseen (vakuuttelen myös itselleni näin samalla). Oikein mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
 8. Tällä aina kaipaillaan! Tsemppiä kaikkeen!

  VastaaPoista
 9. Täältä ilmoittautuu kanssa yksi kaipaava! Sun blogi on ilahduttanut ihan superisti. Tykkään tästä rosoisesta, mutta laadukkaasta otteesta. Jotain samaa oivaltavuuden tasoa kuin vaikkapa Project Mamassa, ennen kuin siitä tuli kaupallisempi (ymmärrän täysin hyvin sen valinnan ja kannustan varsinkin naisia tienaamaan kyvyillään, mutta ihan sisällöllisesti pidin siitä enemmän aiemmin).

  Mutta älä vaan koe näitä tekstejä painostavana, vaan anna fanipostin hivellä egoasi. :) Ihania syyspäiviä teidän koko perheelle!

  VastaaPoista

i Digame !